Gyógypedagógiai és pszichológiai szempontú lovasterápia Pazar nevű lovam segítségével. Az indikációkról és az esetleges kontraindikációkról az Oldalak menüpontban olvashatnak.

2014. december 21., vasárnap

Kedves volt és jelenlegi Klienseim, kedves Gyerekek, Szülők!

Idén az alábbi Pazar-képpel kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt!
Szeretettel: Vera, Szandi és Pazar


"A karácsony éppen azt hirdeti nekünk, hogy minden külső változásnak lelki feltételei is vannak, s belső változás nélkül igazi eredményt várni nem lehet. A népek lelkületében kell jobb igazságnak fakadnia ahhoz, hogy jobb világrend születhessék." (Makkai Sándor)
 
Kedves Olvasóink! A lovas szolgáltató tevékenységeket szabályozó legújabb rendelet támasztotta feltételeknek mostantól nem felelünk meg. Jó fél éve húzódik az ügyintézés, és eddig még nem jutottunk el odáig, hogy Pazart terápiás lóvá igazoló vizsgáját egyáltalán kitűzzék számunkra. Így 2015. január 1-jétől a lovasterápiás tevékenységünk átmenetileg szünetelni fog. Vállalkozói tevékenységi körömből továbbra is vállalom az oktatási, nevelési, módszertani tanácsadást és az oktatást kiegészítő tevékenység végzését azok számára, akik ezt igénybe szeretnék venni. Bízunk benne, hogy a lovasterápiás foglalkozások is minél előbb újrakezdődhetnek. A fejleményekről blogoldalamon fogom megosztani az információkat. Köszönjük, hogy az elmúlt 5 évben bizalommal fordultak hozzánk. Örömünkre szolgált, hogy segíthettünk.